MILOJEVIĆ OČEKUJE PUNE TRIBINE I PROSLAVU TITULE: Za ovo smo se borili godinu dana!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOJEVIĆ OČEKUJE PUNE TRIBINE I PROSLAVU TITULE: Za ovo smo se borili godinu dana!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nada se da će u predstojećoj utakmici pobedili Mladost iz Lučana i tako matematički obezbediti prvo mesto u Superligi Srbije.

On kaže da ne voli da priča ništa unapred I da je najbitnije da njegovi puleni odigraju obru utakmicu protiv kvalitetnog protivnika, da publika dođe u što većem broju.

“Ako da Bog da, krunišemo sezonu titulom sutra. To nam je cilj, za to smo se borili, trudili i radili svih godinu dana. Rekli smo još na početku koliko nam je važno da osvojimo titulu, ali ne bih da prejudiciram ništa. Spremićemo se kao i za svaku utakmicu, očekujem podršku sa tribina i da zajedno matematički obezbedimo titulu – rekao je Milojević novinarima na stadionu “Rajko Mitić”.

Zvezda će u nedelju od 18 časova na svom stadionu dočekati Mladost i u slučaju pobede odbraniće titulu prvaka Srbije.

Milojević je kazao da nema nepoznanica između dve ekipe, kao i da je Mladost više puta u poslednjih nekoliko sezona pokazala da je zasluženo u vrhu Superlige.

"Pretendent su za izlazak na evropsku scenu, imaju dosta iskusnih igrača, trenera koji je jako disciplinovan, takmičar, posvećen fudbalu i to se vidi jasno na terenu. Bez obzira da li igramo u Lučanima ili u Beogradu uvek su utakmice protiv Mladosti izuzetno teške", rekao je Milojević.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde rekao je da ga raduje odlična atmosfera u ekipi i motivacija igrača.

"Nije se mnogo promenila situacija. Vraća nam se Branko Jovičić posle pauze zbog kartona. Na sve ostale igrače mogu da računam. Postoji umor kod određenih igrača, imali smo juče malih problema, ali više o tome ćemo znati posle treninga", rekao je Milojević

Komentari