MILOJEVIĆ PREUZMA UČESNIKA LIGE ŠAMPIONA! Neće u Paok niti u Al Ahli! BIVŠI ZVEZDIN TRENER IMA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOJEVIĆ PREUZMA UČESNIKA LIGE ŠAMPIONA! Neće u Paok niti u Al Ahli! BIVŠI ZVEZDIN TRENER IMA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA!

Još od odlaska Vladana Milojevića iz Crvene zvezde, u decembru prošle godine, interesovanje za trofejnog srpskog stručnjaka ne jenjava.

Najuporniji da angažuju bivšeg trenera crveno-belih bili su Al Ahli i grčki PAOK, međutim, posao Solunjanima i Arapima mogao bi da pokvari još jedan evropski klub.

U pitanju je Lokomotiva iz Moskve. Učesnik grupne faze Lige šampiona se nije rastao sa aktuelnim šefom struke legendarnim Jurijem Sjominom, ali ako se to dogodi na leto, prvi pik člana Premijer lige biće Milojević.

Podsetimo, Vladan Milojević je sa Crvenom zvezdom osvojio dve uzastopne titule u Superligi Srbije, dok je u Evropi dva puta učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona i na Marakani pobedio Liverpul, koji je kasnije osvojio pehar Lige šampiona.

Sa crveno-belima je u sezoni 2017/18 igrao u nokaut fazi Lige Evrope, ali je moskovski CSKA tada u dvomeču eliminisao Zvezdu. Možda je vreme za Milojevićevu "osvetu" Armejcima, ukoliko preuzme njihovog gradskog rivala Lokomotivu.

SD

Komentari