MILOŠEVIĆ JASAN, PARTIZAN IMA PROBLEM SA ZVEZDOM! Ipak crno-beli se spremaju da napadnu titulu već ove sezone!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MILOŠEVIĆ JASAN, PARTIZAN IMA PROBLEM SA ZVEZDOM! Ipak crno-beli se spremaju da napadnu titulu već ove sezone!

Savo Milošević, trener Partizana, govorio je o završenoj polusezoni u srpskom fudbalu. Partizan je prvi deo sezone 2019/20 završio na drugom mestu Superlige Srbije i trećoj poziciji grupne faze Lige Evrope

Crno-beli se nalaze na 11 bodova zaostatka za liderom, Crvenom zvezdom.

"Uvek je moguće (nadoknaditi toliku razliku), bez obzira na okolnosti. Tokom jeseni smo mogli da dobijemo većinu utakmica na kojima smo gubili bodove. Samo da smo imali tri, četiri igrača više, rotirali, uštedeli energiju, povećali agresiju i trku. Ono što nam u kadru nedostaje probaćemo da dovedemo na zimu, a dopunsku selekciju izvršimo na leto. Onda ćemo moći da kažemo da će Partizanov tim imati moć da se takmiči na svaka tri dana, a da kvalitet igre ne padne", izjavio je Milošević.

Već duže vreme se spekuliše da bi Partizan mogao da se pojača već na zimu.

"Postoje superligaški igrači o kojima razmišljamo. Samo, imamo problem sa Crvenom zvezdom. Ne govorim kao ljutnju, već ono što mi hoćemo ne možemo platiti kao što mogu crveno-beli. Zato, teško možemo da dođemo do igrača iz našeg prvenstva", ističe proslavljeni golgeter.

Jesenji deo sezone obeležio je i transfer Strahinje Pavlovića, koji će od narednog leta biti član Monaka.

"Transferom Strahinje Pavlovića došli smo u poziciju da neke stvari unapredimo, a druge predupredimo. Pre svega, imamo mir. Dalje, ako, recimo, sad dovedemo trojicu igrača koje želimo, a oni donesu ono što tražimo imaćemo formiranu ekipu za narednu takmičarsku godinu. Taj tim se neće rasturiti u junu, pošto smo potpisali nastavak saradnje sa Sumom, a Zdjelar, Sadik, Asano i Natho imaju dugoročne ugovore, ne planiramo da ih menjamo. Jedna od ključnih stvari savremenog fudbala podrazumeva uigranost ekipe, ukazala nam se šansa da to napravimo", kazao je Milošević.

Što se tiče odlazaka iz kluba moguće je da ga napusti samo jedan igrač.

"Dogovor sa ljudima iz kluba je da niko nema dozvolu za odlazak osim Nemanje Miletića. Već je u godinama, vreme mu je da proba da zavšri ličnu priču, odnosnom i igrama zaslužio je da Partizan prema njemu bude korektan. Što se ostalih igrača tiče, nema potrebe da prodajemo, ali može da se desi neki izlazni transfer u slučaju ekstremno dobre ponude", jasan je Savo.

B92.net

Komentari