MITAR JE NAJBOLJI, ALI ZVEZDAŠ JE NAJUBOJITIJI STRELAC SRBIJE! Partizanovci dominiraju kao golgeteri reprezentacije, ali...

    foto: FSS
    Podeli
  • MITAR JE NAJBOLJI, ALI ZVEZDAŠ JE NAJUBOJITIJI STRELAC SRBIJE! Partizanovci dominiraju kao golgeteri reprezentacije, ali...

Aleksandar Mitrović je postao najbolji strelac fudbalske reprezentacije Srbije, ali i ostalih kojih je ona naslednica.

Na večitoj listi dominiraju Partizanovci. Ima ih četvorica među petoricom najboljih(Stjepan Bobek, Milan Galić i Savo Milošević uz Aleksandra Mitrovića). Da bude pet od pet stvar je pokvario Blagoje Moša Marjanović koji većinu karijere proveo u Jugoslaviji i BSK-u (gde je nastupao kao član reprezentacije) koji više ne postoje, a od današnjih klubova nastupao je za Čukarički i Dinamo iz Pančeva.

Vrlo je izvesno da će Mančester Junajted obezbediti plasman u Ligu šampiona, ali da bi se to desilo, mora do kraja Premijer lige da lako rešava mečeve poput večerašnjeg (20.30) na Old Trafordu. Kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Brajton.

Ipak, kada se pogleda lista deset najboljih strelaca jasno je da je najubojiti legenda Crvene zvzede Borivoje Bora Kostić. On je postigao 26 golova na 33 meča što čini 78,79 procenata.

Koliko je to dobar procenat poslužiće poređenje gde bi Mitrović u naredna dva meča morao da postigne 12 golova da ga sustigne. Jer bi tada ima duplom više mečeva uz dvostuko više postignutih golova. Naravno,vmožda ga može sustići, ali samo ako nastavi godinama da igra kao na poslednja tri meča.

SD

Komentari