MOŽE LI IKO ZAUSTAVITI OVO LUDILO, AMAN?! DRŽAVO REAGUJ! Terzić: Kad profesor bluda vodi Partizan, blago Zvezdi! Vuletić: Biće mi posebno zadovoljstvo da tužim opasnog kriminalca...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • MOŽE LI IKO ZAUSTAVITI OVO LUDILO, AMAN?! DRŽAVO REAGUJ! Terzić: Kad profesor bluda vodi Partizan, blago Zvezdi! Vuletić: Biće mi posebno zadovoljstvo da tužim opasnog kriminalca...

Funkcioneri beogradskih večitih očigledno ne mogu bez saopštenja, pa su morali da začine celokupnu atmosferu međusobnim optužbama.

Biće mi posebno zadovoljstvo da tuzbenim zahtevom za naknadu nematerijalne štete iz člana 170. Krivičnog zakonika, omogućim opasnom kriminalcu, Alfa Interpol doktoru, organima gonjenja poznatog kao Z. T., da istinitost njegovih akademskih izjava dokaže na sudu - napisao je na Tviteru potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, oglasivši se na saopštenje generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji ga je u jednom momentu oslovio sa "profesor bluda".

Nesuglasice i neukusna prepucavanja na relaciji večitih rivala traju od poslednjeg zvižduka sudije na 163. "večitom derbiju".

Najpre je direktor Vazura optužio arbitra da je na poluvremenu "primio poziv koji se ne odbija", da bi se Terzić žalio na gostoprimstvo i vređanje njegovih igrača.

Funkcioneri beogradskih večitih očigledno ne mogu bez saopštenja, pa su morali da začine celokupnu atmosferu međusobnim optužbama.

Vuletić je izdao saopštenje koje je zasmetalo Terziću, da bi se ovaj brže bolje oglasio, počastivši uvredama kolegu iz suprotnog tabora.

Vuletić je na osnovu Terzićevog kontra saopštenja najavio tužbu za uvredu časti.

Videćemo dokle će se sa svim ovim ići i kako će se završiti

TERZIĆ: KAD PROFESOR BLUDA VODI PARTIZAN, BLAGO ZVEZDI!

Ne smiriju se strasti i sramno ponašanje posle 163. večitog derbija! Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić reagovao je na tvrdnje potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića u kojima on proziva Zvezdu i Terzića. Glavni operativac crveno-belih se tim povodom, dan posle 163. večitog derbija oglasio novim saopštenjem, u kom Terzić dovodi u pitanje lične afinitete Partizanovog funkcionera.

- Večiti rivalitet između naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova. Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa.

- Sve do pojave čuvenog profesora Rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima. Nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu. Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom.

I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju.

- I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija. Nadam se da ce iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba.

A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope - navodi se u saopštenju Zvezdana Terzića.

Teleks.info/Direktno

Komentari