MOŽE LI ZVEZDA ODBITI DŽAK PARA ZA KANGU?! DVA MILIONA JE BILO PREMALO! Kinezima novac nije problem, a Gelora hoće po svaku cenu!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • MOŽE LI ZVEZDA ODBITI DŽAK PARA ZA KANGU?! DVA MILIONA JE BILO PREMALO! Kinezima novac nije problem, a Gelora hoće po svaku cenu!

Kako saznaje MaxBet sport, Kinezi su pikirali pojačanje iz Crvene zvezde. U tefteru Šangaj Šenhue nalazi se Gelor Kanga, koji je ovog leta ponovo stigao u Beograd! Gabonac je na meti ovog kluba još dok je igrao za Spartu iz Praga, ali moraće sa Dalekog istoka da sačekaju naredni prelazni rok kako bi ga doveli, jer je u ovom došao u tabor crveno-belih.

Ipak, ovog puta situacija je drugačija i reprezentativac Gabona ima ugovor sa crveno-belima, tako da dosta zavisi od obeštećenja. Ako odličnog vezistu Kinezi budu želeli po svaku cenu, onda obeštećenje neće da bude problem.

Do novog prelaznog roka, koji u Kini traje do pred kraj februara, ostaje dosta toga da se iskristališe. Kanga se posle obaveza za nacionalni tim vraća u Beograd i posvetice se klupskim obavezama pred derbi sa Partizanom i start u Ligi Evrope. Zvezda - Žalgiris.

Spominjalo se da su crveno-beli odbili ponudu Rizea za Kangu u iznosu od dva miliona evra. Kinezi mogu da plate mnogo više…

SD

Komentari