NADMENI ENGLEZI I NE POMIŠLJAJU NA SRBIJU! Pišu kako su izbegli noćnu moru, ali da ih Češka frustrira... E, PA UPOZNAĆE NOĆNU MORU – ORLOVE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NADMENI ENGLEZI I NE POMIŠLJAJU NA SRBIJU! Pišu kako su izbegli noćnu moru, ali da ih Češka frustrira... E, PA UPOZNAĆE NOĆNU MORU – ORLOVE!

Dvojac iz engleske reprezentacije Geret Sautgejt i Rajan Gigs zadovoljan je žrebom za EP i grupom koju su dobili.

Izbegli su Francusku i Portugal, a imaju šansu osvetiti se Hrvatima, napisao je Ekspres pa dodao: Jedino je frustrirajuće opet igrati s Česima!

Englezi u svojoj nadobudnosti i ne razmišljaju da će im u grupu doći Srbija. Valjda su mišljenja da će “Orlove” (ako im izađu na megdan) razbiti i da srpska selekcija za njih ne predstavalja niakvu opasnost.

E, pa potrudićemo se da im, ako Bog da, zapržimo čorbu, a zašto i ne izbacimo sa EP. Kako smo već pisali, neka redosled u grupi D bude: Češka, Srbija, Hrvatska, Engleska…

Engleski mediji, dakle, gotovo ni slovo nisu posvetili reprezentaciji koja će im stići iz baraža Lige nacija (svi se nadamo da će to biti Srbija).

Tako, Ekspres piše kako je jedino je frustrirajuće opet igrati s Česima. Dejli Mejl da su

Englezi izbegli Francusku i Portugal, dok je San napisao – praktično isto. I svi se slažu kao sada imaju šansu osvetiti se Hrvatima, koji sui h porazili u polufinalu Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Ekspres, Dejli Mejl i San će za par meseci otkriti pravu noćnu moru za Engleze. Biće to reprezentacija Srbije!!!

Teleks.info

Komentari