NEMA DILA BENA I ZVEZDE – JOŠ! ZAPELO OKO 150.000 EVRA! Stanković od Terzića i Mrkele traži da reše Benov status, ON MU JE NEOPHODAN!

    foto: FK Crvena Zvezda
    Podeli
  • NEMA DILA BENA I ZVEZDE – JOŠ! ZAPELO OKO 150.000 EVRA! Stanković od Terzića i Mrkele traži da reše Benov status, ON MU JE NEOPHODAN!

Najboljem fudbaleru Crvene zvezde El Farduu Benu ugovor sa klubom ističe po završetku sezone, što znači da bi na leto mogao da napustio Marakanu kao slobodan igrač. Ipak, na Marakani su svesni toga i ne žele da izgube reprezentativca Komorskih Ostrva, pa su spremili novu ponudu za produžetak saradnje, ali i dalje dolazi do mimoilaženja.

Ben je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2018. godine, i tada je potpisao ugovor do juna 2020. sa godišnjim primanjima od 480.000 evra. Sada kad se taj ugovor približava kraju, šampion Srbije svom igraču nudi 600.000 evra po sezoni, ali je on svestan svoje uloge u timu, pa želi da je naplati i zahteva da mu plata iznosi 750.000 evropskih novčanica.

- Posle odlaska Marka Marina, deluje da sam ja taj koji je vođa tima i bilo bi dobro da ostanem u klubu, ali moram da razgovaram sa čelnicima oko novog ugovora. Voleo bih da ostanem u klubu, meni je lepo u Beogradu. Nadam se da ćemo uspeti da se dogovorimo - rekao je Ben za Informer.

Podsetimo, Dejan Stanković je odmah po dolasku na klupu Crvene zvezde zahtevao od Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele da reše Benov status, jer ga je označio kao jednog od igrača koji moraju da ostanu na Marakani.

Nama ostaje da vidimo kako će se ova saga završiti...

SD

Komentari