NIŠTA OD SANOGA, ZVEZDA DOVODI ZAMENU? Crveno-beli imaju svega nekoliko dana da nađu novo REŠENJE ZA POZICIJU ZADNJEG VEZNOG!

    foto: FK Crvena Zvezda
    Podeli
  • NIŠTA OD SANOGA, ZVEZDA DOVODI ZAMENU? Crveno-beli imaju svega nekoliko dana da nađu novo REŠENJE ZA POZICIJU ZADNJEG VEZNOG!

Jedna lasta ne čini proleće. Crveno-beli su ove zime doveli samo Sekua Sanoga iz Saudijske Arabije. Međutim, nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače, bivši igrač Jang Bojsa, povredio se na pripremama u Beleku. Dobio je jak udarac u butinu. Iako se u prvi mah činilo da povreda nije ozbiljnije prirode, najnovije informacije iz tabora crveno-belih nisu optimistične.

Naime, Sanogo je vraćen u Beograd gde će da nastavi rehabilitaciju, a uskoro će i na detaljniji pregled. Čini se da će pauza da bude mnogo duža i da će narednih mesec dana sigurno biti van tima. Prvobitne prognoze su predviđane da će biti odustan od sedam do 10 dana i da neće biti spreman za prvi meč nove sezone.

- Sanogo je vraćen u Beograd, jer ovde nismo imali odgovarajuću aparaturu. Mora da odradi još jedan pregled, odnosno da mu spadne otok kako bismo imali tačnu dijagnozu. Tek tada ćemo znati dužinu pauze. Stanković je bio zadovoljan njegovim radom na početku priprema, ali je onda dobio jak udarac - rekao je u Beleku sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Sanogo je bio predviđen da odmah bude gurnut u vatru, da zauzme mesto u prvoj postavi umesto otpisanog Hozea Kanjasa. Prelazni rok u Srbiji traje još nekoliko dana i moguće je da će Zvezda da potraži novo rešenje na poziciji zadnjeg veznog, koja je bila veliki problem u prvom delu sezone.

Smenjivali su se mnogi, od Kanjasa, Njegoša Petrovića, Miloša Vulića, Mirka Ivanića, Dušana Jovančića, ali nijedan se nije pokazao u najboljem svetlu. Tu je i Branko Jovičić, koji se oporavlja od teške povrede ligamenata kolena.

Maxbetsport

Komentari