NORVEŽANI NISU IZGUBILI MEČ TRI I PO GODINE, A ORLOVI MORAJU DA IH POBEDE! Tumbakoviću, ako hoćemo na EP Oslo mora pasti!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • NORVEŽANI NISU IZGUBILI MEČ TRI I PO GODINE, A ORLOVI MORAJU DA IH POBEDE! Tumbakoviću, ako hoćemo na EP Oslo mora pasti!

Fudbalere Srbije čeka težak zadatak da pobede Norvešku u gostima i izbore finale plej-ofa Lige nacija za plasman na EURO 2020. es

Pored toga što su Norvežani nezgodan rival, predvođeni senzacionalnim Erlingom Holandom i svojevremenom senzacijom Martinom Edegorom, "Orlove" će sačekati pune tribine stadiona Uleval u Oslu kapaciteta 28.000 mesta.

Domaćini su objavili da su u kratkom roku rasprodali skoro sve karte i da je ostao samo manji kontigent, na severni tribini i to po nižim cenama.

Norvežani za poraz na svom terenu u svim utakmicama ne znaju još od 4. septembra 2016. godine kada je Nemačka slavila na istom mestu gde će Srbija gostovati predstojećeg marta.

Ukoliko izabranici Ljubiše Tumbakovića pobede Norvešku biće na korak do dve decenije čekanog učešća na Evropskog prvenstvu, pošto bi u potencijalnom finalu na svom terenu sačekali Škotsku ili Izrael.

Pobednik plej-ofa C Lige nacija na EURO će igrati u D grupi sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom u Londonu i Glazgovu.

B92.net/Teleks.info

Komentari