NOVI ŠOU LALATA, PROZIVALI GA DA ZVEZDU PUŠTA, A DA OVAKO IGRA SAMO PROTIV PARTIZANA! Njegov odgovor je brutalan...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVI ŠOU LALATA, PROZIVALI GA DA ZVEZDU PUŠTA, A DA OVAKO IGRA SAMO PROTIV PARTIZANA! Njegov odgovor je brutalan...

Treći put u poslednja tri susreta, sve u poslednja dva meseca, pa je na konferenciji za medije kazao da čisto sumnja da je to ikada uspeo. Pravu dramu u Novom Sadu rešio je Aranđel Stojković u nadoknadi vremena za erupciju oduševnjenja na klupi Novosađana (3:2), ali i u dobrano popunjenoj loži koju su pre poslednjeg sudijskog zvižduka napustili predstavnici Partizana.

Svedoci smo toga da Zvezda u poslednjih nekoliko derbija nije uspela ni da postigne gol Partizanu, pa kako to onda uspeva Vojvodina sa neuporedivo manjim budžetom?

- Imamo dobar tim, kvalitetne igrače... Svi smo zaslužni, neka bude sam ja najmanje zaslužan. Koliko god da sam najmanje zaslužan - može da se kaže da smo triput zaredom pobedili Partizan - kazao je raspoloženi Lalatović na konferenciji za medije.

- U prolazu mi je neko rekao "ti samo ovako igraš protiv Partizana, kad ćeš protiv Zvezde?". Ovde smo Zvezdi prekinuli pobednički niz, pa onda kad sam vodio Čukarički primili smo dva "evrogola". Da neko pomisli da ja puštam Zvezdu - to ne može da se desi! Zvezda pobeđuje sve druge klubove i možda ću protiv njih biti više oznojan nego sad - dodao je Lalatović koji je posle opširnog izlaganja ostao bez daha.

Sledi reprezentativna pauza, dok će krajem meseca Vojvodina igrati i meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

SD


Komentari