ODLAZI PAVKOV! AKO JE NEKO ZASLUŽIO DA NAPLATI IGRE U ZVEZDI ONDA JE TO ON! Ljubimac delija na meti klubova iz Azije, Rusije, Turske...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ODLAZI PAVKOV! AKO JE NEKO ZASLUŽIO DA NAPLATI IGRE U ZVEZDI ONDA JE TO ON! Ljubimac delija na meti klubova iz Azije, Rusije, Turske...

Kako se spekuliše već nekoliko nedelja, u tim beogradske Crvene zvezde stići će nekoliko velikih pojačanja. Upravo zbog toga, crveno-beli će morati da rasterete svoje redove kao i kasu, i to odlaskom pojedinih, dokazanih fudbalera. Kako piše list "Alo" jedan od prvih odlazaka bi mogao da bude i Zvezdin junak iz evropskih mečeva sa Liverpulom i Milanom, Milan Pavkov.

Pavkovu je mesto u napadu odavno ugroženo, pogotovo što bi dolaskom Prijovića i uz očekivani ostanak Falćinelija bila prevelika ''gužva'', takođe svoju šansu čeka i mladi Nikola Krstović.

Da bi zaista moglo da dođe do takvog raspleta, danas piše i ''Alo'', prema čijim nezvaničnim saznanjima već postoji veliko interesovanje za Pavkova.

Navodno su u pitanju klubovi iz Evrope i Azije, a najuporniji su Rusi i Turci, koji ne žele da odugovlače.

Imena zainteresovanih klubova se ne pominju, ali bez obzira o kojima se radi, Zvezda očekuje solidno obeštećenje, s obzirom da Pavkov ima ugovor na još dve godine.

U protekle tri godine, Pavkov je postigao nekoliko nezaboravnih golova za Zvezdu, pre svega ona dva za pobedu nad Liverpulom, pa gol u derbiju protiv Partizana, ali i nedavni pogodak protiv Milana za 2:2 u utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

SD

Komentari