ODLOŽEN BARAŽ SRBIJE I NORVEŠKE - OPET! KAD ĆE SE IGRATI NIKO NE ZNA, SIGURNO NEĆE OVE GODINE! Orlovi nikako da odu na EP!

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • ODLOŽEN BARAŽ SRBIJE I NORVEŠKE - OPET! KAD ĆE SE IGRATI NIKO NE ZNA, SIGURNO NEĆE OVE GODINE! Orlovi nikako da odu na EP!

Reprezentacija Srbije će u polufinalu baraža gostovati Norveškoj dok bi u eventualnom finalu dočekala Škotsku ili Izrael, ali se i dalje ne zna tačan datum tih mečeva.

Prvenstveno, Srbija je Norveškoj trebalo da gostuje 26. marta ove godine, ali je taj termin odmah pomeren i postavljen je novi - jun 2020. godine. Posle toga, ubrzo je meč odložen za jul, pa za septembar i oktobar, a sada je izvesno da će se baraž odigrati tek sledeće godine.

- Mislim da je neizvodljivo da reprezentacije igraju do kraja ove godine. Najveći problem su putovanja i razne mere bezbednosti koje postoje u raznim zemljama. Najvažnije je da se domaća prvenstva dovedu do kraja. Septembar i dalje stoji u kalendaru kao termin za reprezentacije, ali usuđujem se da kažem da ne verujem da će tih utakmica biti. Mislim da je mart 2021. godine najprihvatljivije rešenje - rekao je potpredsednik FIFA Viktor Montaljani.

Orlovi će tako još dugo čekati na put u Oslo.

Evropsko prvenstvo u fudbalu je usled pandemije korona virusa odloženo za 2021. godinu, a samim tim je pomeren i baraž u kom bi se podelile poslednje četiri vize za kontinentalni šampionat

Mediji

Komentari