ON JE ZAMENA ZA SADIKA! PARTIZAN PIKIRAO NAPADAČA VOJVODINE BOJANA MATIĆA! U toku su pregovori sa Novosađanima!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ON JE ZAMENA ZA SADIKA! PARTIZAN PIKIRAO NAPADAČA VOJVODINE BOJANA MATIĆA! U toku su pregovori sa Novosađanima!

Ukoliko Umar Sadik napusti Partizan u slučaju unosne ponude, crno-beli će njegovu zamenu potražiti u Superligi. Prvi pik kluba iz Humske je napadač Vojvodine, Bojan Matić koji je načelno dao pristanak da iz Novog Sada dođe u Beograd.

– Ne znam šta da kažem. Po slovu ugovora gledajući, od mene malo toga zavisi. Pre šest meseci sam produžio saradnju sa Vojvodinom i moj ugovor sada važi još godinu i po dana. Dakle, ja se tu malo pitam, sve je u rukama Vojvodine i Partizana – kazao je Matić za Sportski Žurnal.

Ubojiti napadač rodom iz Zrenjanina je profesionalnu karijeru počeo u Jedinstvu iz Novog Bečeja. Posle toga je igrao za Sentu, Zemun, Loznicu, Mačvu i Seul, dok je u Vojvodinu došao u februaru prošle godine.

– Uskoro ću da napunim 29 godina i s te strane gledano, ne bi bilo loše da potpišem još jedan ugovor. Što da ne s Partizanom. Ponavljam, ne znam koliko ima istine u onome što se priča i zato nema smisla da se izjašnjavam. Ako se klubovi dogovore, onda ću da razmislim i donesem odluku. Do tada sam mislima stopostotno u Vojvodini i stalo mi je da se što bolje pripremim za drugi deo sezone – jasan je Matić.

SD

Komentari