"ORLIĆI", KIKS PROTIV LETONIJE JE ZABRANJEN! Mlada reprezentacija u Novom Sadu ima priliku da se iskupi za poraz u Rusiji!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • "ORLIĆI", KIKS PROTIV LETONIJE JE ZABRANJEN! Mlada reprezentacija u Novom Sadu ima priliku da se iskupi za poraz u Rusiji!

Mlada reprezentacija Srbije će večeras (19, Arena 1) na "Karađorđu" dočekati vršnjake iz Letonije u drugačijem sastavu od onog koji je u petak izgubio u Rusiji prvi kvalifikacioni meč za EP 0:1. To potvrđuje Nenad Milovanović, selektor "orlića", i naglašava da za to ima više razloga.

- U ekipi ima umora, u većoj ili manjoj meri, jer naporno smo putovali iz Rusije, presedali, čekali letove - kaže Milovanović. - Imamo igrače sa manjom minutažom u svojim klubovima, Ilić je dobio "crveni karton", tako da će biti promena u sastavu, koji je posle teškog puta potrebno rehabilitovati. Iskreno, znam tim ali imam još dve-tri dileme.

Sa Letoncima će, kako naš selektor ističe, biti veoma teško pa u pomoć poziva novosadsku publiku.

- Značiće nam mnogo podrška sa tribina. Letonci ne znaju za poraz u poslednjih šest utakmica u kojima su primili samo tri gola. Reč je o kompletnom timu, igrači su dugo zajedno, imaju dobar blok i, kažem, teško primaju gol. Dakle, da se neko ne zavarava, znamo šta nas čeka - kaže Milovanović.

Novosti/Teleks.info

Komentari