ORLOVI, SAMO JAKO I SRCE NA TEREN! Srbija igra jedan od najvažnijih mečeva u novijoj istoriji, AKO PADNU NORVEŽANI NEBO NAM JE GRANICA!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ORLOVI, SAMO JAKO I SRCE NA TEREN! Srbija igra jedan od najvažnijih mečeva u novijoj istoriji, AKO PADNU NORVEŽANI NEBO NAM JE GRANICA!

Moćni i samouvereni i ubedljivi reprezentativci Srbije kratko su se radovali slatkoj četvorci protiv Šveđana jer su dan posle trijumfa na "Marakani“ otputovali na veliko finale.

Sleteli su moćni "orlovi“ u Oslo sa jedinim ciljem, a to je da pobede Norvešku i preotmu joj prvo mesto. Utakmica protiv Halanda i društva tretira se kao jedna od najvažnijih u novijoj istoriji srpskog fudbala.

Samo nam trijumf igra da bismo došli do liderske pozicije koja bi nam donela tri ogromna benefita: prvi je da ćemo se popeti u drugi šešir na žrebu za kvalifikacije na EP 9. oktobra, što bi nam i te kako olakšalo da se plasiramo na Kontinentalno takmičenje, prvi put posle 2000, još dok je sadašnji selektor Dragan Stojković Piksi bio igrač.

Druga povoljnost je što bi imali alternativu ukoliko se kroz kvalifikacije ne domognemo Evra, jer bismo imali popravni i drugu šansu da to uradimo kroz baraž.

I ono što takođe nije mala stvar, sledeće sezone bili bismo u najjačoj, A diviziji Lige nacija, gde bismo odmeravali snage sa najboljim selekcijama.

Novosti

Komentari