ORLOVI, SPREMAJTE SE ZA MART, A AKO SE ČUDO DESI… DOBRO! Srbija ponovo u igri za plasman na EP kroz kvalifikacije!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ORLOVI, SPREMAJTE SE ZA MART, A AKO SE ČUDO DESI… DOBRO! Srbija ponovo u igri za plasman na EP kroz kvalifikacije!

Fudbalska reprezentacija Srbije je ponovo u igri za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije! Istina, šanse su minimalne, ali… Pobeda u Viljnusu, ali i trijumf Ukrajine nad Portugalijom dali su tračak nade da bi na EP mogli i kroz kvalifikacije!

Ukrajinci su tako definitivno obezbedili plasman na EURO, Portugalija sada ima 11 bodova, a Srbija 10. Orlovi u poslednja dva kola dočekuju Luksemburg i Ukrajinu, dok Kristijano Ronaldo i ekipa gostuju Luksemburgu i čekaju Litvanij

Srpski vezista Nemanja Maksimović odradi je đavolski težak posao u pobedi Orlova protiv reprezentacije Litvanije rezultatom 2:1!

- Teška utakmica, ponovo smo loše krenuli. Drugo poluvreme smo odigrali agresivnije, ali opet smo imali pad. Ne znam šta su uzroci da se isključimo u utakmicama protiv rivala koji su realno slabiji i dozvolimo im da se vrate u igru. Teško da ćemo uspeti da prođemo ovu grupu, ali moramo se uzdati u baraž. Iskreno, najbitnije je da popravimo našu igru, pripremamo se za mart, a ako se desi čudo, desi se - rekao je Maksimović posle meča.

Luka Milivojević je istakao da je pratio i rezultat u Ukrajini, gde je domaći tim pobedio Portugaliju 2:1

- Znate kako, mi matematički nismo ispali sa plasmana na Euro, dok postoji matematička šansa mi ćemo se boriti, i da ne postoji opet bi se borili. Imamo mogućnost da ako pobedimo dve utakmice, možemo da sačekamo da Portugal možda kikse. Na nama je da pobedimo sve, a posle šta bude. Možda će nas Bog pogledati - rekao je Milivojević.

Mediji/Teleks.info

Komentari