PARTIZAN NAŠAO NAPADAČA! HTELA GA JE I ZVEZDA, ALI JE ON ODABRAO CRNO-BELE! Savo rešio jedan od gorućih problema u ekipi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZAN NAŠAO NAPADAČA! HTELA GA JE I ZVEZDA, ALI JE ON ODABRAO CRNO-BELE! Savo rešio jedan od gorućih problema u ekipi!

Crno-belima je ostalo da još u nedelju odigraju odloženi meč sa Radnikom u Surdulici i odu na dvomesečni odmor, ali će uprava za to vreme imati dosta posla.

Kako nezvanično saznaje HotSport prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku trebalo bi da bude napadač Javora Nikola Petković. Posao oko dovođenja 23-godišnjeg napadača iz Ivanjice trebalo bi da bude gotov već do kraja sledeće nedelje. Reč je o momku visokom 185 cm koji je ove sezone na 20 utakmica za Javor postigao 11 golova i tri puta je asistirao.

Tako bi Savo Milošević već u decembru mogao da reši jedan gorući problem, a to je pomoć usamljenom Umaru Sadiku u napadu.

Podsetimo, pre mesec dana pojavila se informacija i da Crvena zvezda želi Nikolu Petkovića, ali je po svemu sudeći napadač Javora bliži Humskoj.


Komentari