PARTIZAN ODBIO OSAM MILIONA EVRA, NEĆE NI DA ČUJE ZA PUNUDU ARAPA! U Humskoj odlučni da skinu Zvezdu, dovode i bivšeg igrača Barse!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • PARTIZAN ODBIO OSAM MILIONA EVRA, NEĆE NI DA ČUJE ZA PUNUDU ARAPA! U Humskoj odlučni da skinu Zvezdu, dovode i bivšeg igrača Barse!

Partizan se pobedom nad Astanom časno oprostio od Lige Evrope. Meč protiv tima iz Kazahstana obeležio je Umar Sadik, koji je sa dva gola i asistencijom bio najzapaženiji akter u sastavu crno-belih.

Veliki broj menadžera pratio je uživo Sadikove majstorije, ali su u jednom klubu odlučili da izađu sa konkretnom ponudom za Nigerijca.

Kako "Žurnal" prenosi, jedan arapski klub odlučio je da za Sadika pošalje 4.500.000 evra u Humsku. Iako ponuda deluje primamljivo, obzirom da je napadač u Humsku stigao za 100.000 evra iz Rome, uz pravo otkupa ugovora koji iznosi 1.600.000 evra, u Partizanu su odlučno poslali negativan odgovor.

Crno-beli ne pomišljaju da prodaju Sadik, što svedoče reči trenera Miloševića da Nigerijac ne može otići ispod 15.000.000 evra.

Zanimljivo da su Arapi samo dan ranije poslali i bogatu ponudu za Sejdubu Sumu, koji je tokom ove nedelje produžio ugovor sa Partizanom na još tri godine. I za Gvinejca, za koga su nudili 3,5 milioan evra, kao i u Sadikovom slučaju, dobili su isti odgovor.

U Humskoj uveliko razmišljaju o potencijalnim pojačanjima u prelaznom roku, a jedno od njih mogao bi da bude i Maki Banjak iz ljubljanske Olimpije.

Sjajni defanzivac, koji može da odgovori zahtevima i na desnom beku, bio je meta crno-belih i letos, ali tada je vlasnik Slovenaca Milan Mandarić zahtevao obeštećenje od milion evra.

Budući da Partizan nije bio u mogućnosti da plati toliki iznos, finansijer Zmajčeka odlučio je da "popusti" i smanji potraživanja za đaka čuvene Barselonine "La Masije". Tako bi, kao i u slučaju Umara Sadika, Banjak mogao da stigne u Humsku na pozajmicu, ali bi Parni valjak imao pravo na otkup njegovog ugovora na kraju sezone.

SD/Teleks.info

Komentari