PARTIZAN SE BEZ NJEGA NE MOŽE ZAMISLITI! Reprezentativac prelomio, ostaje crno-beli do 2023.! SAVO SAD IMA REŠEN DESNI BOK!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN SE BEZ NJEGA NE MOŽE ZAMISLITI! Reprezentativac prelomio, ostaje crno-beli do 2023.! SAVO SAD IMA REŠEN DESNI BOK!

Nemanja Miletić potpisaće novi, višegodišnji ugovor sa klubom, saznaje Objektiv.

Defanzivac, koji je posle sjajnih partija u Humskoj stigao i do reprezenatcije Srbije, ima važeći ugovor sa crno-belima do kraja takmičarske 2020/2021, a nova saradnja bi trebalo da bude oročena do juna 2023, potencijalno i duže.

Miletić, jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača Partizana u protekle tri sezone, je u Partizan stigao iz belgijskog Vesterloa leta 2017. i to kao rešenje na poziciji štopera i beka, ali se ustalio uz desnu aut liniju.

Sa crno-belima je osvojio dva Kupa, a svojim golom u Moldeu je ekipi doneo učešće u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone.

Za selekciju Srbije je odigrao tri utakmice.

Već nekoliko prelaznih rokova u nizu se pominjao njegov odlazak iz Humske, ali će on i u narednim sezonama nositi crno-belu opremu i ostati u klubu u kojem je postao jedan od ljubimaca navijača.

Na utakmici protiv Spartak Ždrepčeve krvi 10. marta, bio je i kapiten Partizana.


Komentari