PARTIZAN TRAŽI DA SE TERZIĆ I MRKELA IZBACE IZ FUDBALA NA GODINU DANA! Vuletić se poziva na član 87. FSS, na tviteru se hvali prijavom!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • PARTIZAN TRAŽI DA SE TERZIĆ I MRKELA IZBACE IZ FUDBALA NA GODINU DANA! Vuletić se poziva na član 87. FSS, na tviteru se hvali prijavom!

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić u ime Partizana podneo disciplinsku prijavu protiv Mitra Mrkele, sportskog direktora Crvene zvezde i Zvezdana Terzića, generalnog direktora crveno-belih. Vuletić i Partizan traže da se Terziću i Mrkeli zabrani vršenje funkcije u trajanju od šest meseci do godinu dana.

Funkcionere crveno-belih Partizan tereti da su javno komentarisali sudiju sa obrazloženjem da je Zvezdi poništen čist pogodak jer dosuđeni faul nad Vladimirom Stojkovićem nije postojao, što je zabranjeno po članu 87.Disciplinskog pravnilnika Fudbalskog saveza Srbije.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nije propustio priliku, da se Na twiteru pohvali da je podneo prijavu protiv Mrkele i Terzića, kao i da citira član 87.

- Igrač, trener, član rukovodstva kluba ili saveza daje izjave u sredstvima javnog informisanja o suđenju kazniće se novčanom kaznom ili zabranom igranja, odnosno vršenja funkcije u trajanju od šest meseci, a u težim slučajevima do godinu dana - stoji u tom segmentu pravilnika.

Teleks.info

Komentari