PIKSI RASTURIO RONALDA I PORTUGALCE! PRESTANITE DA PLAČETE, BIO JE I PENAL ZA SRBIJU, A NIJE SVIRAN! Još mi je draže što je lopta ušla, a gol vam nije priznat!

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • PIKSI RASTURIO RONALDA I PORTUGALCE! PRESTANITE DA PLAČETE, BIO JE I PENAL ZA SRBIJU, A NIJE SVIRAN! Još mi je draže što je lopta ušla, a gol vam nije priznat!

Fudbalska reprezentacija Srbije osvojila je sedam bodova u uvodne tri utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Prvi mečevi novog selektora Dragana Stojkovića Piksija prošli bi u drugačijem raspoloženju da je priznat gol za pobedu Kristijana Ronalda u poslednjim sekundama beogradskog duela. Ovako, Orlovi su osvojili vredan bod i sa optimizmom očekuju nastavak borbi na putu za Katar.

- Ostavili smo zaista odličan utisak. I da je lopta prešla gol liniju, još mi je draže, jer smo u prošlosti imali mnogo nepravdi, ali nismo plakali, žalili se, tražili javna izvinjenja. Bilo bi zaista nezasluženo da Portugal slavi, oni su bili srećni da igraju 2:2 sa Srbijom u tom duelu. Oni su najbolja ekipa u Evropi, šampioni, a mi smo i te kako pokazali da možemo da se borimo, igramo i na kraju krajeva da ih nadigramo. Pre te sporne situacije je bio penal za nas. Oni ne treba da se ljute, već da budu srećni zbog toga što nisu izgubili – istakao je Stojković za N1.

Legendarni fudbaler tvrdi da mu se niko nije mešao u posao tokom prve reprezentativne akcije.

- Niko se nije mešao, uticao, imao neki predlog, želju, i tako dalje, pa da ja uradim nešto, po nečijoj želji. Isključivo je to moja stvar. A, kako biram? Pa, tako što sednem sam sa sobom, uzmem olovku i počnem da pišem imena, pozicije. Čini se da je to jako komplikovano, ali nije, vrlo je jednostavno ako pošteno radite posao, teško da ćete napraviti grešku – objasnio je Stojković.

SD

Komentari