PIKSI SE PREDOMISLIO, NE ODUSTAJE OD TOTALNE OFANZIVE, ALI... Desni bok poveriće Živkoviću, a ne Radonjiću! DA LI JE U PRAVU?!

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • PIKSI SE PREDOMISLIO, NE ODUSTAJE OD TOTALNE OFANZIVE, ALI... Desni bok poveriće Živkoviću, a ne Radonjiću! DA LI JE U PRAVU?!

Ostalo je još 90 minuta do završetka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Fudbalere Srbije samo pobeda u Lisabonu nad Portugalijom direktno vodi u Katar, što je dodatno olakšalo “muke" oko sastava selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Izvesno je da će Orlovi u lov na domaćina sa dva napadača, a čini se da je Stojković u poslednjem trenutku prelomio da Darka Lazovića neće zameniti Nemanja Radonjić, već da će desni bok pokrivati Andrija Živković.

Fudbaler PAOK-a igra u odličnoj formi u poslednje vreme i dobiće prednost u odnosu na Radonjića, koji će sa klupe čekati šansu na “svom” stadionu, s obzirom na to da brani boje Benfike.

Sastav Srbije trebalo bi da izgleda ovako u Lisabonu (3-4-1-2): Rajković – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Gudelj, Milinković-Savić, Kostić – Tadić – Mitrović, Vlahović.

Komentari