PIKSI STIGAO U BEOGRAD, DOČEKALA GA DELEGACIJA FSS! ORLOVI DOBILI SELEKTORA?! Srbija prvi meč igra već 24. marta protiv Irske!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PIKSI STIGAO U BEOGRAD, DOČEKALA GA DELEGACIJA FSS! ORLOVI DOBILI SELEKTORA?! Srbija prvi meč igra već 24. marta protiv Irske!

Dragan Stojković, nekadašnji reprezentativac i fudbalski trener, stigao je u Srbiju i njega je na aerodromu u Beogradu dočekala delegacija Fudbalskog saveza Srbije.

Kako saznaje Sputnjik sport, takav razvoj situacije ukazuje na to da će Stojković preuzeti funkciju selektora reprezentacije Srbije.

Piksi će na klupi Orlova naslediti Ljubišu Tumbakovića, koji je bez pozicije ostao 14. decembra prošle godine, nedugo nakon što nije uspeo da izbori plasman na Evropsko prvenstvo.

Fudbalski savez Srbije je prethodno dao rok Piksiju da odluku o tome da li hoće ili neće preuzeti reprezentaciju donese do 15. februara, a s obzirom da je to vreme maltene isteklo proslavljeni fudbaler i trener je prelomio.

Ono što je kočilo njegov dolazak na kormilo reprezentacija bila su visoka primanja koja je imao u kineskom Guangdšouu, gde je obavljao funkciju šefa stručnog štaba sve do otkaza.

Taj klub se obavezao na isplaćivanje mesečnih primanja Stojkoviću sve dok Srbin ne pronađe novi posao, odnosno do datuma kada je ugovor prethodno potpisan trebalo da istekne.

Naredno okupljanje reprezentacije je zakazano za mart, kada Orlovi igraju prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Prva utakmica na programu je 24. marta, kada Srbija dočekuje Irsku.

Sputnjik

Komentari