PIKSI U PROBLEMU, SRBIJA OSTALA I BEZ DRUGOG ŠTOPERA ZA MEČ SA AZERIMA! Milenković neće igrati zbog kartona, a Miloš zbog povrede!

    foto: FSS
    Podeli
  • PIKSI U PROBLEMU, SRBIJA OSTALA I BEZ DRUGOG ŠTOPERA ZA MEČ SA AZERIMA! Milenković neće igrati zbog kartona, a Miloš zbog povrede!

Reprezentacija Srbije neće moći da računa na Miloša Veljkovića u predstojećem meču trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu protiv Azerbejdžana zbog povrede.

Štoper Verdera je povredu zaradio u prošlom kolu Bundeslige protiv Volsburga kada mu je dijagnostifikovan lakši problem sa butnim mišićem.

Srpski reprezentativac je uprkos tome doputovao u Beograd, ali je prema informacijama povredu obnovio na treningu nacionalnog tima, pa se zbog toga vratio u klub.

Srbija će protiv Azerbejdžana igrati i bez Nikole Milenkovića koji će meč propustiti zbog crvenog kartona koji je dobio u utakmici protiv Portugala.

Dragan Stojković će tako pred gostovanje u Bakuu moći da računa na samo trojicu centralnih defanzivaca, Mitrovića, Pavlovića i Spajića.

Ostaje da se vidi da li će se selektor opredeliti ponovo za formaciju sa tri štopera, ili će ovoga puta zaigrati drugačije.

Pre Veljkovića, reprezentaciju je zbog povrede napustio i Despotović.

Nova.rs

Komentari