POČINJE EGZODUS U ZVEZDI POSLE KRAHA NA KIP0RU: Italijanski velikan kupuje dete crveno-belih! NUDE DVA MILIONA EVRA

    foto: Printskrin
    Podeli
  • POČINJE EGZODUS U ZVEZDI POSLE KRAHA NA KIP0RU: Italijanski velikan kupuje dete crveno-belih! NUDE DVA MILIONA EVRA

Počeo je novi šampionat Italije, ali klubovi nisu još kompletirali ekipe. Na Apenininima su majstori da kupuju u finišu prelaznog roka, a posle Milosa Vulića, koji je presao u Krotone, možda jos jedan igrač Crvene zvezde karijeru nastavi u "kalču".

Pominjalo se da Željka Gavrića prate Atalanta i Roma, a kako saznaje "MaxBet sport", brzonogi napadač se nalazi na listi želja Đenove. Skauti su dali dobre preporuke sportskom sektoru i posle Darka Lazovića mozda usledi novi posao između dva kluba. Barata se sa obestećenjem od oko dva miliona evra, mada je plan crveno-belih da inkasiraju više.

Mladi reprezentativac Srbije je već mesecima na skeneru, ali svakako da cena nije dostigla maksimum pored potencijala. Trenutno je tržiste prenatrpano, a cene su usled pandemije koronavirusa što utice na budzet znatno manje, kada su u pitanju pogotovo srednje rangirani klubovi u Evropi.

Jasna je strategija Crvene zvezde da unovči mlade igrace, a ostaje da izvagaju u slučaju zvanicne ponude za Gavrića, koji je pod lupom Italijana. Čeka se eventualno naredni korak do 5. oktobra.

SD

Komentari