PREGOVORI I TOKU, HOĆE LI PARTIZAN DOBITI POJAČANJE NA POZICIJI ŠTOPERA? Nije reč o Rajkoviću, on neće u crno-beli tabor!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PREGOVORI I TOKU, HOĆE LI PARTIZAN DOBITI POJAČANJE NA POZICIJI ŠTOPERA? Nije reč o Rajkoviću, on neće u crno-beli tabor!

Sada se već zna da to neće biti Slobodan Rajković, fudbaler koji nema ugovor od odlaska iz Palerma i koji je trenirao sa Partizanom pred Novu godinu.

Sada se počelo spekulisati o drugom fudbaleru, Slobodanu Simoviću, a on je istakao da su tačni natpisi da postoji interesovanje Partizana i da su pregovori u toku.

"Jesu, tačni su natpisi, u pregovorima smo još od avgusta i kontakti su se obnovili ponovo po mom dolasku u Srbiju. Imam i drugih opcija, u naredna dva dana bi trebalo sve da se reši što se svega tiče", rekao je Slobodan Simović za "Butasport.

Ipak, šanse za dolazak nisu tako velike.

"Da, dugo sam u inostranstvu ne znam još iskreno, vuče me da se vratim, ali mislim da će to još neko vreme sačekati", rekao je on.

Ovaj fudbaler ima 30 godina, a tokom svoje karijere je igrao za Novi Sad, Spartak, Dinamo Minsk, Slovan iz Bratislave, Hapoel Kfar Sabu, Aktobe i Bate Borisov sa kojim je završio saradnju 1. januara.

Ima 30 godina i visok je 190cm, a pored štopera dobro se snalazi i na poziciji zadnjeg veznog.

Sportske

Komentari