PROSINEČKI JE LAŽOV, SAMO JE ĆIRO POŠTEN! Medunjanin žestoko napao zvezdinu legendu i otkrio “prljav veš” iz svlačionice “zmajeva”!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PROSINEČKI JE LAŽOV, SAMO JE ĆIRO POŠTEN! Medunjanin žestoko napao zvezdinu legendu i otkrio “prljav veš” iz svlačionice “zmajeva”!

Reprezentacija BiH je u krizi nakon jednih od najlošijih kvalifikacija u istoriji. Izabranici Roberta Prosinečkog završili su iza Italije, Finske i Grčke s pet poraza u 10 utakmica te im je doigravanje Lige nacija jedina nada za plasman na Evro.

Mnogi reprezentativci BiH požalili su se na odnos Prosinečkog prema njima, a poslednji u nizu je Haris Medunjanin. Veznjak Philadelphije oprostio se od reprezentacije u martu prošle godine, samo dva meseca nakon dolaska Prosinečkog na klupu. Sada je otkrio razlog zašto je odlučio završiti reprezentativnu karijeru.

"Ćiro je bio jedan pošten trener. Imao je svoj film, uvek je bio iskren i otvoren. Znao je saslušati igrača, ali je uvek njegova bila poslednja i nikad nije slagao igrača. Prosinečki? Ne volim kada se lažemo. Nisam ja dete. Prošao sam puno toga i znam kad neko govori istinu. Meni je Prosinečki rekao da neću igrati jednu utakmicu, a da ću igrati sledeću protiv Senegala. Onda je došao Senegal i... Ne volim laž. Nakon toga sam shvatio o čemu je reč i sam se povukao", rekao je 34-godišnji Medunjanin za Sportske.ba i dodao kako mu je neverovatno da se u reprezentaciju ne pozivaju igrači poput Senada Lulića, Vedada Ibiševića i Asmira Begovića, prenosi "Index.hr".

Još se ne zna hoće li Prosinečki ostati selektor BiH. Bivši hrvatski reprezentativac je rekao da će u petak razgovarati s predsednikom NSBiH Elvedinom Begićem o svom statusu.

Sport.ba

Komentari