RAJKOVIĆ U PARTIZANU, OSTAJE SAMO DA PARAFIRA UGOVOR?! Milošević: Boban je igrač koji može da donese dodatni kvalitet ovoj ekipi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAJKOVIĆ U PARTIZANU, OSTAJE SAMO DA PARAFIRA UGOVOR?! Milošević: Boban je igrač koji može da donese dodatni kvalitet ovoj ekipi!

Partizan i Slobodan Rajković blizu su dogovora. Trener crno-belih Savo Milošević otkriva da su sa stamenim štoperom vođeni razgovori i da nije isključeno da završi u Humskoj

Boban je igrač koji može da donese dodatni kvalitet ovoj ekipi. U zadovoljavajućem je fizičkom stanju. Boban je dobro, može biti spreman maksimalno za proleće, ako ostane ovde. Rekao sam mu da mu pravimo uslugu što trenira sa nama, vodili smo neke razgovore i nije isključeno da završi sa nama. Rajković je igrač koji može da donese dodatni kvalitet ovoj ekipi. Ako taj posao završimo, biće prezadovoljan. Prethodnu sezonu je igrao skoro sve utakmice u Italiji, a takmičarski ritam može da se dostigne tokom priprema - kaže trener kluba iz Humske

Kada su u pitanju pojačanja, najviše se govori o dvojcu iz Javora Petkoviću i Kuveljiću, interesantan je kapiten Čukaričkog Marko Docić, ali bi, pre svih, u Partizanu tokom zime mogao da završi Slobodan Rajković.

Pohvalio je trener Partizana na kraju strance za učinak ove jeseni.

- Svi stranci su nam doneli golove i asistencije, sve su to momci sa dobrim karakterom, posvećeni, davali su sebe za ekipu i kad nisu igrali dobro. Uvek postoji problem adaptacije stranaca na domaće igrače, a doći do hemije nije uopšte lako. Mi smo imali sreće da, osim što smo izabrali dobre igrače, izabrali smo i fenomanalne momke i ekipa ih je prihvatila - zaključio je Milošević.

Novosti.rs/Teleks.info

Komentari