REŠENA MISTERIJA, PLIN JE PUŠTEN U SVLAČIONICU, ZATO SU FUDBALERI PADALI KAO SNOPLJE! Policija ispituje ko je odgovoran!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • REŠENA MISTERIJA, PLIN JE PUŠTEN U SVLAČIONICU, ZATO SU FUDBALERI PADALI KAO SNOPLJE! Policija ispituje ko je odgovoran!

”Dobro su momci,hvala Bogu, njih petorica su za sada zbrinuti, primili su kiseonik, još dvojica-trojica su imali mučninu i povraćanje, sada idemo u policiju da damo izjavu. Tim rečima svedoči za “Novosti” Jovan Stamenković,sekretar FK “Kušiljevo” iz Svilajnca,kluba čijim fubdalerima je pozlilo danas popodne posle utakmice sa FK “Meševo” kod Kruševca.

- Sve se dogodilo posle utakmice, u prostorijama koje se greju na taj gas, verovatno i bojler, to stvarno ne znam- kaže za “Novosti” Jovan Stamenković.

- Možda boca nije bila dobro nameštena, da li je došlo do curenja gasa, videćemo. Vrata su uglavnom sva bila zatvorena i igrači su se tuširali. Kada su počeli da izlaze, verovatno od nedostatka vazdua, ispred učionice su počeli da padaju, da gube svest i osećaju mučnine.

Hitna pomoć i policija su ubrzo došli na lice mesta, a ugroženi sportisti su prebačeni i zbrinuti u Hitnoj pomoći u Kruševcu.

Prema poslednjim informacijama, niko nije zbrinut u Opštoj bolnici,a fudbaleri se osećaju bolje. Kako su “Novosti”, objavile,utvrđuje se tačan uzrok svega što se dogodilo, kao i stepen ugroženosti sportista. Utakmica FK Meševo-FK Kušeljevo završena je rezultatom 3:1, u okviru takmičenja fudbalske Zone-Zapad.

Novosti.rs

Komentari