ROBI PONOVO NA "MESTU ZLOČINA"! Vraća se tamo gde ga svi obožavaju!

    foto: you tube printscreen
    Podeli
  • ROBI PONOVO NA "MESTU ZLOČINA"! Vraća se tamo gde ga svi obožavaju!

Robert Prosinečki bi mogao da se vrati na mesto selektora Azerbejdžana, posao koji je obavljao od 2014. do 2017. godine, nakon okončanja saradnje sa državnim timom BiH.

Čelnici Fudbalskog saveza Azerbedžana nedavno su okončali saradnju sa još jednim hrvatskim trenerom, Nikolom Jurčevićem, posle neuspešno obavljenih kvalifikacija za EURO 2020 i sada traže novog selektora. To bi vrlo lako mogao biti Prosinečki, za kojeg i reprezentativci ove zemlje smatraju da bi bio dobro rešenje. "Žuti" im je nedavnom izjavom dodatno zagolicao maštu, tako da nije nemoguće da na klupi Azerbejdžana zemljaka.

- Sve je moguće, videćemo. Nacionalni tim Azerbejdžana ima sve preduslove da ostvari velike rezultate - prenose azerbejdžanski mediji izjavu dosadašnjeg selektora "zmajeva".

Član najslavnije generacije Crvene zvezde u trenerskoj karijeri je kao vršilac dužnosti predvodio Zagreb, nakon čega je radio u stručnom štabu reprezentacije Hrvatske. Beogradske crveno-bele vodio je od 2010. do 2012. godine, nakon čega je vodio turski Kajzerispor, prije nego što se okrenuo selektorskom poslu u Azerbejdžanu i BiH.

Blic/Teleks.info

Komentari