RODIĆ IŠAMARAO VAN LA PARU, DUGO ĆE HOLANĐANINU BRIDETI OBRAZI! Brutalna reakcija jednog od najiskusnijih u crveno-belom taboru!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • RODIĆ IŠAMARAO VAN LA PARU, DUGO ĆE HOLANĐANINU BRIDETI OBRAZI! Brutalna reakcija jednog od najiskusnijih u crveno-belom taboru!

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić odlučio je da odgovori Holanđaninu Radživu van la Pari na izjavu o lošem iskustvu u Beogradu.

” Znate i sami da se vrlo retko oglašavam u medijima i da najviše volim da pričam na terenu. Ali ovoga puta sam osetio potrebu da kažem par rečenica i da se obratim zvezdaškoj javnosti. Kao jedan od iskusnijih igrača, sa dugim stažom na Marakani, ne mogu da oćutim na reakciju bivšeg saigrača Radživa Van La Pare. On možda, i ponavljam možda, ima igračkih kvaliteta. Međutim, uzimajući u obzir njegovo nezalaganje, i to u klubu sa oreolom bivšeg evropskog i svetskog šampiona, bolje nije mogao da prođe. A iz njegovog „lošeg iskustva“ mu hvala što smo dobili Željka Gavrića, momka koji ima sve preduslove da napravi ozbiljnu karijeru. Mi stariji bićemo tu da mu u tome pomognemo da u tome uspe”, rekao je Rodić za Mozzart sport.

La Para očigledno nije bio rado viđen lik u svlačionici crveno-belih.

“Iz njegove naučene lekcije mi ćemo da izvučemo mnogo više pouka nego on. Mi smo ti koji su ginuli, borili se iza ove tri godine napravili nezabeležene rezultate. On je morao da bude srećan što je deo naše svlačionice. Umesto toga on je izabrao da piše poruke po Instagramu… Da pričama o lošem iskustvu i naučenoj lekciji pljuje po klubu, Misteru i bivšem treneru Milojeviću, Džajiću, Terziću, Mrkeli i Mijailoviću”.

Na kraju je Rodić, uz reči da za svlačionicu srpskog šampiona, Zvezdin dres predstavlja svetinju imao direktnu poruku za Van La Paru.

” Želim mu mnogo sreće u daljoj karijeri. Želim mu da mu novi klub ponovo ima trofeje prvaka Evrope i sveta. Mada nešto nisam siguran da će uspeti u tome Tek će onda da shvati gde je bio u kakvu je privilegiju imao”, podvukao je Rodić.

Podsetimo, an Van la Para je na Instagramu, uz sliku sa stadiona "Rajko Mitić" napisao: Loše iskustvo ostavi iza sebe, ali nauči lekciju, a onda je poslao još jednu poruku sa fotografom iz Lige šampiona.

Van la Para je za polusezonu uspeo da postigne samo jedan gol i to u Kupu Srbije protiv Trepče 8:0, pored dve asistencije.

Novi trener Dejan Stanković "precrtao" ga je odmah po dolasku na zimu i radio je van ekipe.

Mediji/Teleks.info

Komentari