RODIĆ ODLAZI, JURČEVIĆ DOLAZI! ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Preporuka stigla od Stankovićevog kuma Aćimovića!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • RODIĆ ODLAZI, JURČEVIĆ DOLAZI! ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Preporuka stigla od Stankovićevog kuma Aćimovića!

Milan Rodić narednih dana trebalo bi da ode u inostranstvo a Crvena zvezda je već pronašla zamenu na mestu levog beka - Marija Jurčevića.

Standardni levi bek slovenačke Olimpije za nekoliko dana postaje slobodan igrač, ima 25 godina i slične je konstitucije kao i Rodić. Preporuka je treneru Dejanu Stankoviću prvo je stigla od najbolje adrese - pašenoga Milenka Aćimovića. Urađen je skauting i Slovenac je zadovoljio.

Prema navodima Mocartsporta, Jurčević ima mogućnost da dobije i srpski pasoš što bi Crvenoj zvezdi savršeno odgovaralo. Trener Dejan Stanković imaće povratnika Stefana Hajdina i Jurčevića u konkurenciji, ali i provereno rešenje kao alternativu - desnog beka Milana Gajića.

Rodić je bio sjajna investicija, stigao je 2017. iz Krila Sovjetov za 300.000 evra pred mečeve sa Spartom iz Praga i od tada dao značlajan doprinos uspesima kluba, osvajanju tri uzastopne titule, grupne faze Lige Evrope i dve Lige šampiona. Na stolu su ponude iz Grčke, Turske, Nemačke i Francuske, odluka pada narednih dana.

Direktno.rs

Komentari