RODONJIĆ NEMA DILEMU: SRBIJA IDE NA EP, I NE SAMO TO VEĆ ĆE IGRATI I ZAVRŠNICU! Norvežani, Izrael ili Škotska su dobri, ali ORLOVI SE PITAJU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RODONJIĆ NEMA DILEMU: SRBIJA IDE NA EP, I NE SAMO TO VEĆ ĆE IGRATI I ZAVRŠNICU! Norvežani, Izrael ili Škotska su dobri, ali ORLOVI SE PITAJU!

Nemanja Radonjić eksplodirao je ove sezone u Francuskoj i jedan je od ključnih igrača koji vode Marselj ka Ligi šampiona. Za Nova.rs, bivši krilni fudbaler Crvene zvezde i Partizana, samouvereno poručuje da je Srbiji mesto na Evru.

Ističe da se ne plaši Norvežana u baražu za EP.

“Iskreno, ne bih se preterano bavio njima. Kvalitetna su ekipa i poštujem svakog protivnika naravno, ali ako mi budemo bili na našem nivou, stvarno nemamo čega da se plašimo. Imamo odlične igrače, nekoliko njih je u fenomenalnoj formi u svojim klubovima. Počev od Kolarova, Mitrovića, preko Sergeja, pa sve do Vlahovića i Maksimovića”.

Radonjić ne dovodi u pitanje plasma Orlova na EP, što bi bilo prvi put posle 20 godina. Navodi da Srbija po kvalitetu zaslužuje mesto na završnom turniru?

“Tvrdim da nam je mesto na Evropskom prvenstvu i to da se nađemo u samoj završnici. Čvrsto verujem u to, daćemo maksimum da se domognemo zajedničkog cilja”.

On, međutim, opominje da u slučaju da Srbija eliminiše Norvešku, nikako ne smemo potceniti Izrael ili Škotsku na “Marakani.

“U današnjem fudbalu ništa nije lako i niko nije za potcenjivanje. Idemo korak po korak. Svi smo fokusirani samo na ovaj meč u Oslu. Bože zdravlja, kad tu budemo izašli kao pobednici, onda ćemo pričati o Izraelu ili Škotskoj”.

Nova.rs

Komentari