SAD VIŠE NEMA IZBORA, PARTIZAN ČEKA OZBILJAN REMONT! Traže se dva štopera, dva beka, zadnji vezni, napadač… OVO JE MINIMUM MINIMUMA!

    foto: Fotoilustracija/FK Partizan
    Podeli
  • SAD VIŠE NEMA IZBORA, PARTIZAN ČEKA OZBILJAN REMONT! Traže se dva štopera, dva beka, zadnji vezni, napadač… OVO JE MINIMUM MINIMUMA!

Sa aspekta rezultata ova sezona je za Partizan prošlost. Zvezda je stavila obe ruke na šampionski trofej, ostala je još završnica u Kupu. Pehar koji crno-belima dođa kao uteha. Jasno je da tokom idućeg leta klubu iz Huske predstoji ozbiljan igrački remont. Mnogo toga će da bude drugačije u odnosu na ovu sezonu.

Kapiten Vladimir Stojković je praktično jedini koji ima zagarantovano mesto. Izvesno je da će bar jedan centralni defanzivac da se dovede, jer Strahinja Pavlović odlazi u Monako. Ukoliko ovo bude poslednja sezona za Ostojića, onda će da budu potrebna dva štopera.

Tanki su i bekovi. Ne što Miletić i Urošević ne mogu da igraju na tim pozicijama, već što praktično ne postoje njihove alternative. Na poziciji zadnjeg veznog su Zdjelar i Šćekić, kojima ističu ugovor u junu 2021. godine, pa je predstojeće leto pravo vreme za prodaju.

Ako se njima pridruži i Sadik, za kojeg se pričalo da postoje klubovi da plate višemilionsko obeštećenje, jasno je da će novi Partizan da bude bitno drugačiji od ovog.

Maxbetsport

Komentari