SAGA SELEKTOR SRBIJE SE NASTAVLJA: TUMBA ODJAVIO KOKEZU, vruća klupa "orlova" ponuđena Ivanu Jovanoviću, PIKSI JE NEMOGUĆA MISIJA?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAGA SELEKTOR SRBIJE SE NASTAVLJA: TUMBA ODJAVIO KOKEZU, vruća klupa "orlova" ponuđena Ivanu Jovanoviću, PIKSI JE NEMOGUĆA MISIJA?!

Preliminaran sastanak između čelnika FSS i doskorašnjeg selektora Ljubiše Tumbakovića nije doneo željen rezultat. Obe strane su razgovarale, dogovor je maltene bio postignut, ali stisak ruke pre promocije bivšeg trenera Partizana u novog vođu nacionalnog tima je - izostao!

U staropazovačkoj Kući fudbala danas će biti održan sastanak Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije i prema nekim najavama tada će sa Krstajićem sporazumno biti raskinuta saradnja.

U međuvremenu, pored Tumbakovića u opticaju da sednu na klupu Orlova pojavila su se još dva imena, dobro poznata ovdašnjoj javnosti - Dragan Stojković Piksi i Ivan Jovanović.

Piksi Stojković ima jak i unosan ugovor sa Gvanžuom R&F i nije tajna da je godinama nedosanjani san čelnika FSS da ga vide na čelu državnog tima. Ugovor sa Kinezima mu ističe sledeće godine.

Istovremeno i Lozničanin Jovanović se više puta pominjao kao idealna osoba za klupu Orlova. Reputaciju je stekao u kiparskom Apoelu sa kojim je 2009. ostvario istorijski uspeh plasmanom u četvrtfinale Lige šampiona, a dve godine kasnije proglašen je za najboljeg srpskog trenera u izboru Fudbalskog saveza Srbije.

Podsetimo, Ivica Jovanović nema iskustvo rada u srpskom fudbalu, a poslednji angažman imao je prošle godine u Emiratima, gde je predvodio Al Nasr iz Dubaija.

Mediji

Komentari