SAMPDORIJA PONOVO KRENULA PO DEKIJA, ZVEZDA NEĆE NI DA ČUJE, ALI... Stanković mora da brzo prelomi, ponuda je brutalna....

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAMPDORIJA PONOVO KRENULA PO DEKIJA, ZVEZDA NEĆE NI DA ČUJE, ALI... Stanković mora da brzo prelomi, ponuda je brutalna....

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, kao i letos ponovo jr interesantan klubovima iz Serije A. Konkretan poziv stigao je iz Đenove, tačnije iz Sampdorije čiji čelnici žele da Deki sedne na njhovu klupu.

Rukovodstvo Sampdorije, posle serije loših rezultata i poraza od Bolonje (1:2), pokrenulo je napore u želji da napokon dovede Stankovića u Đenovu.

Vest sa Čizme oglasila je i alarm na stadionu „Rajko Mitić“ – čelnici crveno-belih rešeni su da po svaku cenu zadrže igračku legendu i stručnjaka na klupi.

Stanković ima ugovor na još 18 meseci i uprkos potencijalnoj mogućnosti da se prihvati posla u Seriji A, ne bi mogao lako ni da napusti Crvenu zvezdu.

Bilo, kako bilo, izbor je pao na Dejana Stankovića, čiji konačan odgovor se očekuje u narednim danima, a u Đenovi se nadaju pozitivnom.

SD

Komentari