SAVIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU, KIPRANI SERVIRALI BOMBU KOJA ĆE ODUŠEVITI DELIJE! Crveno-beli dres obući će ponovo i Krstičić?!

    Podeli
  • SAVIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU, KIPRANI SERVIRALI BOMBU KOJA ĆE ODUŠEVITI DELIJE! Crveno-beli dres obući će ponovo i Krstičić?!

Bomba! Posle priče da je Nenad Krstičić blizu povratka u Ljutice Bogdana, odnosno da bi mogao da bude deo razmene između Olimpijakosa i Crvene zvezde, u koju bi bio uključen i Kanjas, sa Kipra stiže nova. Vraća se Vujadin Savić?

Možda… Tamošnji sportski portal “Kerkira” donosi šturu informaciju, bez detalja, da je moguć povratak Savića u Ljutice Bogdana. Sećanja radi, bivši kapiten crveno-belih je u APOEL otišao bez obeštećenja, uz klauzulu da Zvezdi od naredne prodaje ide procenat. To bi trebalo da olakša povratak, iako “gardista” ima ugovor sa Kipranima do 2022. godine…

Po informacijama koje dolaze sa Kipra Savić bi mogao da se vrati u redove srpskog šampiona već u januaru, iako se na Kipru odlično uklopio u tim. Ne samo da sjajno komanduje odbranom, već se nedavno upisao i u strelce.

Ovo ne bi bio prvi put da crveno-beli vraćaju bivše igrače. Već je bio isti slučaj sa Boaćijem, nedavno sa Degenekom… Nije isključeno da se u Ljutice Bogdana vrati i Savić.

Maxbetsport/Teleks.info

Komentari