SAVO BRUTALAN, OVAKVA SEČA U PARTIZANU SE NE PAMTI: Milošević otpisao desetoricu, među njima Đerleka, Zakarića, Valijantea...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO BRUTALAN, OVAKVA SEČA U PARTIZANU SE NE PAMTI: Milošević otpisao desetoricu, među njima Đerleka, Zakarića, Valijantea...

Trener Partizana Savo Milošević odlučio je da se zahvali na saradnji čak desetorici igrača od kojih su neki imali dobru minutažu prošle sezone.

Kako piše “Telegraf” prve “žrtve” mladog stručnjaka su: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletića, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Nemanja Nikolić, Armin Đerlek, Goran Zakarić, Dejan Georgijević, Musa Ndžaji i Radivoj Bosić.

Ako se znalo da struka više ne računa na Marka Valijentea i Georgijevića, Miletića, Vulićevića, Uroševića, veliko iznenađenja svakako predstavlja izostavljanje Gorana Zakarića i Nemanje Nikolića, koji su u protekloj sezoni bili uglavnom standardni u prvom timu.

Novu šansu dobio je Sejduba Suma, najskuplji igrač u istoriji crno-belih, kao i Ognjen Ožegović koji se vratio posle jednogodišnje pozajmice u Rusiji. Zanimljivo, otpisana su sva trojica pojačanja Partizana prošle zime – Ndžaj, Georgijević i Bosić.

Na spisku igrača koji u petak putuju na Zlatibor nalaze se: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović (golmani), Nemanja R. Miletić, Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović i Miljan Momčilović.

Nešto kasnije ekipi će se priključiti prvi golman Vladimir Stojković, koji je dobio produženi odmor, Svetozar Marković koji je na Evropskom prvenstvu sa mladom selekcijom Srbije, dok je na spisku, recimo, i Bojan Ostojić, čiji status još uvek nije rešen. Trebalo bi uskoro da potpiše novi ugovor sa crno-belima.

TelegrafMediji

Komentari