SAVO GA JE JURIO I PROŠLO LET, A SADA JE SLOBODAN IGRAČ! Partizan ima retku šansu, MOŽE DA UZME IGRAČA CSKA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO GA JE JURIO I PROŠLO LET, A SADA JE SLOBODAN IGRAČ! Partizan ima retku šansu, MOŽE DA UZME IGRAČA CSKA!

Dolazak Bibarsa Natha u Partizan i stvaranje tandema sa Zoranom Tošićem podrejao je tada nadu navijača Patizana da bi u Humsku mogao da stigne još jedan bivši igrač CSKA.

To se nije dogodilo, Sejdu Dumbija je karijeru nastavio u Sionu, ali se u međuvremenu dosta toga dogodilo – Tošić je napustio Partizan, a Dumbija ostao bez kluba pošto je gazda Siona otpustio sve igrače pošto nisu želeli da pristanu na smanjenje plate dok traje pandemija.

Fudbaler iz Obale Slonovače ostao je u lepom sećanju navijačima „armejaca“, čak je nekolicini njih poslednjih dana replicirao na poruke na društvenim mrežama i rekao da ne bi imao ništa protiv da se vrati u Moskvu.

Ipak, s obzirom da ima već 32 godine, teško je očekivati da bi mogao da dobije poziv ruskog kluba, ali bi u Linglong Superligi njegov kvalitet mogao da dođe do izražaja.

Dumbija je za Sion na 17 utakmica postigao 4 gola, a poslednju pravu sezonu imao je u dresu Bazela za koji u sezoni 2016/17 na 25 utakmica postigao 20 golova.

Treba sačekati da se ponovo steknu uslovi za nastavak sezone ili početak sledeće i videti da li će rukovodstvo crno-belih obnoviti interesovanje za ovog napadača.

SC

Komentari