SAVO GOMILA NAPADAČE, SAD VEĆ IMA DVE ZAMENE ZA SADIKA! Partizan potpisao Matića, a čeka se paraf i Škrbića!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO GOMILA NAPADAČE, SAD VEĆ IMA DVE ZAMENE ZA SADIKA! Partizan potpisao Matića, a čeka se paraf i Škrbića!

Napadač Vojvodine Bojan Matić novi je fudbaler Partizana, saznaje Telegraf. Dogovor između crno-belih i novosadskog kluba je konačno postignut, pa će se Matić priključiti osvajaču Kupa Srbije i potpisati.

Ovakav epilog je u velikoj meri i očekivan, bez obzira što su i letos, ali i sada postojale peripetije na relaciji Partizan – Vojvodina, ali i na relaciji igrač – Vojvodina, pošto je Matić odmah prihvatio poziv iz Humske.

Ipak, Novosađani nisu odmah želeli da puste napadača u letnjem prelaznom roku, ali crno-beli, iznad svega zbog insistiranja trenera Sava Miloševića, nisu želeli da odustanu, već su nastavili i ove zime da pristiskaju “Lale”, pošto su sa samim igračem nekoliko meseci imali čistu situaciju.

Podsetimo, na probi je i Miljan Škrbić, a prema rečima Save Miloševića stasiti napadač bi mogao da predstavlja pojačanje za crno-bele.

- Da je u takmičarskoj formi, ne bismo pričali o njemu. Sada bi već potpisali ugovor. Jako kvalitetan špic, prava devetka. Škrbić razume igru, dobar je na lopti, teško mu je oduzeti je, odličan je u skoku. To se videlo sada kada je potpuno nespreman, a zamislite kada bi došao do ritma - istakao je Milošević.

Pohvale na račun 24-godišnjeg napadača su nastavljene i bez pitanja.

- Na ono što mi imamo u prvom timu, na našu brzinu i hitrinu, koju imamo iza njega, takav igrač ume da bude brutalan. Ako on zadrži svaku, odloži, mi bismo postali još opasniji. Škrbić bi bio idealan izbor špica. Ovo je mišljenje celog stručnog štaba. Vide se neke stvari i prilično je jasno. Postavlja se pitanje koliko ga brzo možemo vratiti takmičarski ritam, a on još nije ni u treningu.

Na kraju je ipak dogovor klubova postignut i više nisu postojale nikakve prepreke da se napadač priključi crno-belima.

Teleks.info/Mediji

Komentari