SAVO: KRIV SAM, VOŠA JE ZASLUŽILA KUP! MAJSTORE, OD POSIPANJA PEPELOM NEMA VAJDE, nego zasuči rukave pa na posao!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO: KRIV SAM, VOŠA JE ZASLUŽILA KUP! MAJSTORE, OD POSIPANJA PEPELOM NEMA VAJDE, nego zasuči rukave pa na posao!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević preuzeo je odgovornost i rekao da je on kriv za poraz crno-belih u finalu Kupa Srbije od Vojvodine.

"U najkraćem, nismo odigrali dobro. Jedna od retkih bitnih utakmica koju smo loše odigrali. Ako obrazlažem detalje, ispašće da tražim opravdanje, a to neću raditi. Isključivi krivac sam ja”, poručio je Milošević.

”Prespavali smo prvo poluvreme i ono je odredilo sudbinu i tok celog meča. Vojvodina je zasluženo pobedila, čestitao sam Nenadu Lalatoviću na terenu i ovom prilikom im čestitam na zasluženo osvojenom Kupu", rekao je Milošević na "okruglom stolu" sa novinarima organizovanom u Humskoj.

Novosadska Vojvodina je posle penala osvojila trofej, a trener crno-belih nakon poraza u finalu nije davao izjave za medije.

"Nisam izbegao medije. Otišao odmah u svlačionicu dok je bilo slavlje Vojvodine. Posle sam se vratio, ali me na terenu niko nije ništa pitao. Pitao sam da li postoji neka konferencija, rekli su mi da nema. Vratio sam se na teren, čestitao Lalatoviću i igračima, ali me niko nije ništa pitao. Rekao bih tada isto što i sada da je Vojvodina zasluženo pobedila", objasnio je Milošević.

Milošević je, sumirajući poraz u finalu Kupa Srbije, priznao da je ova sezona bila razočaravajuća sa rezultatskog stanovišta, završene bez ijednog trofeja.

U razgovoru sa nekolicinom predstavnika beogradskih redakcija dobio je pitanje da li je ovaj Partizan ispucao sve kredite.

"Apsolutno razumem ukoliko nemam podršku kod navijača. U martu sam došao i deo navijača me je terao tada. Ali od tada do danas nisam imao problema sa njima. Ukoliko navijači ne mogu da me gledaju ovde, onda ću u skladu sa time da postupim. Njima dugujem", objasnio je Milošević

RTS/Teleks.info

Komentari