SAVO NAŠAO DESNOG BEKA! On je krilo, ali je morao da zameni Nemanju Miletića, SADA MU PREDVIĐAJU BLISTAVU KARIJERU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO NAŠAO DESNOG BEKA! On je krilo, ali je morao da zameni Nemanju Miletića, SADA MU PREDVIĐAJU BLISTAVU KARIJERU!

Partizan je u poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu dobio novog desnog beka. Savo Milošević je odlučio da omori Nemanju Miletića, a njegovu ulogu uspešno je odigrao doskorašnji igrač Rada, Aleksandar Lutovac, koji se prvi put oprobao na ovoj poziciji.

- Nije me iznenadila Miloševićeva prekomanda, pričali smo nekoliko dana pred utakmicu i šef me je pitao da li bih želeo da igram desnog beka - otkriva Aleksandar Lutovac za Sportski žurnal i dodaje da je zadovoljan svojom partijom:

- Zadovoljan sam, iako mi je ovo prva utakmica koju sam počeo na novoj poziciji, trebalo mi je i trebaće mi sigurno vremena da se naviknem na defanzivne zadatke i stvari sa kojima se nisam susretao igrajući na krilu. Trudio sam se da što kvalitetnije odradim sve što je stručni štab zahtevao od mene.

Postoje mišljenja da biste u budućnosti mogli da postanete odličan desni bek, svojevremeno je Marjan Marković, iako vezista, na sličan način dogurao čak do reprezentacije?

- Danas je veliki kvalitet biti polivalentan igrač. Zadovoljan sam što mogu da odgovorim kvalitetno na više pozicija, to mi je oduvek bio cilj. Želim više da igram i trudiću se, kao i do sada, da dajem sve od sebe na kom god mi mestu trener ukaže priliku. Spreman sam za sve izazove - da postignem gol, asistiram ili sačuvam našu mrežu. Sve mi je podjednako važno - poručio je Lutovac.

Komentari