SAVO NAŠAO ŠTOPERA NA BRDU, MARKO DOCIĆ JE SVE ONO ŠTO TREBA PARTIZANU! Ume sa loptom, ima pas, izvodi penale i kornere…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO NAŠAO ŠTOPERA NA BRDU, MARKO DOCIĆ JE SVE ONO ŠTO TREBA PARTIZANU! Ume sa loptom, ima pas, izvodi penale i kornere…

Partizan žele da osnaži odbranu, možda i najslabiji deo celog tima, pojačaju dovođenjem vernog Čukinog štopera Marka Docića.

Docić je, piše Mozzart Sport, velika želja sportskog sektora, predvođenog trenerom Savom Miloševićem, a o tome se razmišlja još od letos.

Kad je pravio listu pojačanja u prvom prelaznom roku Milošević označio je momka iz Obrenovca kao čoveka koji bi se idealno uklopio u ideju njegovog modernog i brzog fudbala, jer poseduje sposobnosti da izdrži visok tempo 90 minuta, ume sa loptom, zna da doda pas, redovno izvodi penale i kornere, a odlikuju ga i golgeterske sposobnosti, pošto je u dresu Čuke dao 21 i namestio 22 gola otkako je leta 2016. stigao iz Javora.

Interesantno je da i crveno-beli traže pojačanje u Čukaričkom, Oni su, navodno, već kaparisali Veljka Birmančevića, koji je, da sve bude još interesantnije, dete Partizana.

Komentari