SAVO NAŠAO ZAMENU ZA MILETIĆA, ALI IMA KONKURENCIJU IZ GRČKE! Aranđel Stojković je prošao školu crno-belih, ugovor sa Vojvodinom mu ističe u junu!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • SAVO NAŠAO ZAMENU ZA MILETIĆA, ALI IMA KONKURENCIJU IZ GRČKE! Aranđel Stojković je prošao školu crno-belih, ugovor sa Vojvodinom mu ističe u junu!

Defanzivac Partizana, Nemanja Miletić, imao je dozvolu kluba da napusti Humsku ove zime, ali je ipak ostao u crno-belom dresu.

To je donekle promenilo planove Partizana, koji je odustao od dovođenja Miletićeve zamene, ali će se to gotovo izvesno dogoditi na kraju sezone.

Na meti crno-belih već neko vreme nalazi se desni bek Vojvodine, Aranđel Stojković, koji je standardan deo ekipe Nenada Lalatovića, ali je osim Partizana privukao pažnju i nekih evropskih klubova.

Kako prenosi Mozzartsport Stojković je želja Panatinaikosa, a olakšavajuća stvar u ovoj priči je i ugovor koji Stojkoviću ističe na kraju sezone. Atinski klub je bivši vicešampion Evrope i višestruki šampion Grčke, ali je u poslednjih dvadesetak godina u senci Olimpijakosa.

Stojković je tri sezone proveo u Teleoptiku, posle čega je igrao za BSK iz Borče, OFK Beograd i subotički Spartak, a u novosadskom klubu je od juna 2018. godine.

SC

Komentari