SAVO NAŠAO ZAMENU ZA SADIKA, KRALJ STRELACA NA KORAK OD PARTIZANA! Crno-beli ništa ne prepuštaju slučaju, TIM JE SVE JAČI!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SAVO NAŠAO ZAMENU ZA SADIKA, KRALJ STRELACA NA KORAK OD PARTIZANA! Crno-beli ništa ne prepuštaju slučaju, TIM JE SVE JAČI!

Fudbalski klub Partizan zainteresovan je da u svoje redove dovede najboljeg strelca Superlige Srbije, saznaje ,,Sportska centrala".

U pitanju je napadač TSC-a Nenad Lukić i za koga je sjajna sezona. Sa 16 golova iz dve asistencije dao je ogroman doprinos da tim iz Bačke Topole kao novajlija u Superligi osvoji sjajno četvrto mesto.

Uprkos tome što je Savo Milošević više puta isticao da je prioritet u letnjem prelaznom roku pozicija štopera, što će i biti ostvareno dolaskom Makija Banjaka iz ljubljanske Olimpije, odlazak Umara Sadika za kojeg su zainteresovani brojni klubovi, otvoriće mesto za novog napadača, koje bi mogao da zauzme upravo Lukić.

Želja topolskog kluba jeste da barem jedan iz tandema Silađi-Lukić i naredne sezone nosi dres TSC-a, a osim što je Lukić interesantan Partizanu, Silađi je zapao za oko mađarskom Honvedu.

SD

Komentari