SAVO NAŠAO ZAMENU ZA UMARA SADIKA U BURKINI FASO! On je Baširu Kompaore, ima 22 godine igra u Tunisu i trese mreže ko...

    foto: Fotoilustracija/FK Partizan
    Podeli
  • SAVO NAŠAO ZAMENU ZA UMARA SADIKA U BURKINI FASO! On je Baširu Kompaore, ima 22 godine igra u Tunisu i trese mreže ko...

Partizan je dovođenjem Bojana Matića prošle zime nadoknadio deficit u napadačkim redovima, s pbzirom da jesenas Umar Sadik nije imao adekvatnu zamenu.

Ali, za očekivati je da tokom leta stignu primamljive ponude za Partizanovog najboljeg strelca, pa već sada u Humskoj razmišljaju o angažovanju novog stranca u špicu napada.

Poslednje informacije na tu temu stižu iz Afrike, a prema saznanjima portala ''Foot24'' Partizan je zainteresovan za 22-godišnjeg napadača iz Burkine Faso, Baširua Kompaorea!

Ovaj momak od septembra 2018. godine igra u Tunisu, za tamošnji Klub Afrikan, sa kojim je pod ugovorom do juna naredne godine.

Ove sezone je odigrao 18 mečeva, postigao šest golova i upisao tri asistencije, a s obzirom da će od juna ući u poslednju godinu ugovora, jasno je da su velike šanse da tokom leta promeni sredinu.

Direktno

Komentari