SAVO ODJAVIO FSS I KOKEZU! ŠTA SAD, PIKSI I MILOJEVIĆ IMAJU UGOVORE, MILOŠEVIĆ NEĆE! Orlovi se nikad nisu suočili sa nečim sličnim!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO ODJAVIO FSS I KOKEZU! ŠTA SAD, PIKSI I MILOJEVIĆ IMAJU UGOVORE, MILOŠEVIĆ NEĆE! Orlovi se nikad nisu suočili sa nečim sličnim!

Ni sredinom januara još se ne nazire ko će postati selektor Srbije! Prema pisanju portala 24sedam to neće biti ni Savo Milošević, jer je legendarni reprezentativac i bivši trener Partizana prihvatio poziv da se preseli u Ujedinjene Arapske Emirate!

"Ugovor mu je od juna već u rukama i do realizacije ostaje samo potpis dve strane", objašnjeno je.

Milošević je prethodnih nedelja pominjan kao kandidat uz Dragan Stojkovića Piksija i Vladana Milojevića, ali su oni i dalje pod ugovoroma sa Guangdžou "R&F"-om i Al Ahlijem.

U međuvremenu, dok se iščekuje konačna informacija o tome ko će povesti "orlove" ka Mundijalu, reprezentacija će pod vođstvom Ilije Stolice od 21. februara biti na desetodnevnoj američkoj turneji.

Selektor mlade reprezentacije povešće na tu turneju ekipu sastavljenu samo od igrača iz domaćih klubova, uz defanzivca Vankuvera Ranka Veselinovića.

Svakako, na sledećoj - takmičarskoj akciji "orlove" će predvoditi selektor koji neće imati prefiks "vršilac dužnosti". Ko će to biti - ostaje da se vidi.

Mondo/24sedam

Komentari