SAVO SE NADA, NEMCI MU NEĆE POSLATI PONUDU, PARTIZAN MU NUDI NOVI UGOVOR! Zdjelar jasan: Bundesligu ne mogu da odbijem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO SE NADA, NEMCI MU NEĆE POSLATI PONUDU, PARTIZAN MU NUDI NOVI UGOVOR! Zdjelar jasan: Bundesligu ne mogu da odbijem!

Prelazni rok u Partizanu se tek polako zahuktava, a prvi utisak je da crno-beli nigde ne žure, ni sa novim pojačanjima, ali ni sa prihvatanjem ponuda iz inostranstva za pojedine igrače.

Partizan je već angažovao defanzivca Makija Banjaka iz ljubljanske Olimpije koji tek treba da se priključi ekipi, na probi je Gvinejac Abdulaj Sise koji igra na poziciji desnog beka, a produženi su ugovori sa Nemanjom Miletićem i Bojanom Ostojićem.

Isto se očekuje i kada je u pitanju golman Nemanja Stevanović, a ''Žurnal danas otkriva da je novi ugovor spreman i za Sašu Zdjelara!

Prema njihovim saznanjima, crno-beli žele da iskusnog vezistu zadrže do 2023. godine, a aktuelni ugovor mu ističe narednog leta, pa ako do produžetka saradnje ne dođe, onda bi moralo ozbiljno da se razmišlja i o ponudama iz inostranstva za Zdjelara.

On ne krije da mu je želja da se, kad za to dođe vreme, posle Partizana oproba u nekoj od ''Liga petice'', eventualno u Rusiji. Ipak, jedna liga ga posebno privlalči.

''Pored Italije - Nemačka. Idealna za moj stil: da radim za ekipu, trčim... E, tamo bih tek mogao da se pokažem, podignem reference. Kad bih imao ponudu iz Bundeslige - ne bih razmišljao'', poručio je Zdjelar.

Dakle, nema dileme da crno-beli žele da zadrže Zdjelara i u naredne sezone u svojim redovima, pa i nešto duže, ali ako Nemci pozovu ovog leta, onda će u Humskoj morati da se pravi ''Plan B''...

Sportske.net

Komentari