SAVO SPREMA NOVI PARTIZAN! DOLAZE JOJIĆ, STOJANOVIĆ, RAJKOVIĆ… I TO NIJE SVE! Odlaze Miletić, Šehović, Šćekić…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO SPREMA NOVI PARTIZAN! DOLAZE JOJIĆ, STOJANOVIĆ, RAJKOVIĆ… I TO NIJE SVE! Odlaze Miletić, Šehović, Šćekić…

Uprava Partizana je u dogovoru sa trenerom Savom Miloševićem odlučila da spremi dva miliona evra za zimski prelazni rok, što bi crno-belima trebalo da bude dovoljno da dovedu pet igrača, a glavne mete su povratnici Miloš Jojić i Luka Stojanović.

Istovremeno, na izlaznim vartima crno-belih su Nemanja Miletić, Zlatan Šehović i Aleksandar Šćekić.

Uprava crno-belih je poslušala želje Sava Miloševića i prve mete u januarskom prelaznom roku biće svima dobro poznat Miloš Jojić i Luka Stojanović koji je ove sezone jedan od najboljih fudbalera Superlige, a u žižu javnosti je dospeo golom sa centra protiv Crvene zvezde. Stojanović je, inače, prošao sve mlađe kategorije Partizana, a čak je u svim selekcijama bio i kapiten pored vedeta kakve su Aleksandar Mitrović, Lazar Marković ili Nikola Ninković.

Osim njih dvojice, crno-beli su naciljali još defanzivce Slobodana Rajkovića i Nemanju Tekijaškog, veziste Nikolu Kuveljića i Marka Docića, kao i napadača Nikolu Petkovića.

Nije problem ni da ukupni budžet za zimski prelazni rok bude i nešto veći od dva miliona, pošto klub nakon prodaje Pavlovića i zarade od Lige Evrope napokon finansijski dobro stoji.

S druge strane, mladi levi bek Partizana Zlatan Šehović (19) napustiće Humsku u zimskom prelaznom roku i to bez obeštećenja iako ima još godinu i po dana ugovora, prenosi Mozzartsport.

Šehović je prošle sezone oduševio navijače Partizana igrama u Superligi, ali je ove potpuno izgubio mesto u postavi posle sjajnih igara Slobodana Uroševića i povratka Rajka Brežančića iz inostranstva, pa je zabeležio svega jedan nastup.

Ipak, interesantno je da će ga Partizan pustiti da bez obeštećenja napusti Humsku, već će od njegovog narednog kluba zahtevati samo deste procenata od naredne prodaje.

Za Šehovićeve usluge ima dosta zainteresovanih klubova, među kojima su Šturm Grac, Armenia Bilefeld, Nirnberg, Tvente, Slovan iz Bratislave, Mlada Boleslav i Dinamo Bukurešt.

Crno-beli su spremni da u prolećnom delu sezone prednost večitog rivala jure i bez dva stndardna prvotimca Nemanje Miletića i Aleksandra Šćekića.

Jedan od najboljih igrača Partizana i veliki ljubimac Grobara Nemanja Miletić je u klubu već dve i po godine, pa uprava reprezentativcu Srbije neće praviti problem da ode u inostranstvo kako bi zaradio znatno veći novac.

Takođe, crno-beli su spremni da puste i Šćekića ukoliko stigne unosna ponuda.

Mediji/Teleks.info

Komentari